IFK Teamet

Jannie Ilum Gade - grundlægger
Jannie Ilum Gade

Direktør og partner
E-mail: jig@kundetyper.dk
Tlf: 25 15 38 00

Jannie har +30 års praktisk erfaring inden for salg og forretningsudvikling. Hun har haft forskellige lederstillinger og har drevet flere selvstændige virksomheder. Jannie er medgrundlægger af Emotionelle Kundetyper®️ og har været med til at udvikle segmenteringsværktøjet og opbygge Kundetypeuddannelsen. Hun er direktør, kundetyperådgiver, salgschef samt medunderviser og censor på Kundetypeuddannelsen. Jannie har en bred vifte af kvalifikationer inden for salg, markedsføring, personprofilanalyse og adfærdsdesign.

Ph.D Sanne Dollerup

Senior erhvervsforsker og partner
E-mail: sd@kundetyper.dk
Tlf.: 31 66 54 39

Sanne har en kandidatgrad i kommunikation og har skrevet sin ph.d.-afhandling om Emotionelle Kundetyper®️ efter at have drevet sit eget bureau. I de sidste 10 år har hun arbejdet tæt sammen med Jannie Ilum Gade med at udvikle og varemærkeregistrere segmenteringsværktøjet og opbygge Kundetypeuddannelsen. Sanne er en erfaren erhvervsforsker og underviser på Kundetypeuddannelsen. Hun er ansvarlig for kategorisering af cases, identifikation af trends og afholdelse af foredrag. Sanne er også medforfatter på den kommende teoribog sammen med Mathilde og professor Christian Jantzen.

Bodil Tejg Krunderup

Senior konsulent og partner
E-mail: btk@kundetyper.dk
Tlf.: 22 39 47 96

Bodil er en erfaren grafisk designer med 20 års erfaring inden for visuelle identiteter, hjemmesider og markedsføring på tværs af kanaler. Hun har tidligere været selvstændig og arbejdet på bureauer i ind- og udland. I 2019 tog hun Kundetypeuddannelsen som en af de første. Bodil har været en nær samarbejdspartner for Institut for Kundetyper i mange år og blev investor i 2021. I 2022 fusionerede hendes virksomhed TEJG med Institut for Kundetyper. Bodil spiller en vigtig rolle inden for strategisk markedsføring og vores visuelle udtryk. Hun fungerer også som censor på Kundetypeuddannelsen og ekstern workshopleder.

Morten Kyvsgaard - marketing
Morten Kyvsgaard

Marketingchef

E-mail: mk@kundetyper.dk
Tlf.: 61 30 39 12

Morten har en kandidatgrad i kommunikation og har været selvstændig i 5 år med webshop samt konsulentvirksomheden Kyvsgaard Kommunikation. Morten har derigennem opnået solid erfaring med digital marketing – især annoncering, SoMe-content og e-mail strategi. Han blev kundetypeuddannet i 2021 og er en dygtig rådgiver og underviser for både små og mellemstore virksomheder. Morten koordinerer endvidere vores egen markedsføring. 

Christina Sørensen

Kommunikationsmedarbejder

E-mail: cs@kundetyper.dk
Tlf.: 40 43 64 13

Christina er en grafisk designteknolog og digital konceptudvikler med en kandidatgrad inden for interaktive digitale medier. Hun har tidligere arbejdet som designer og projektleder i it- og bureauverdenen. Hos os kombinerer Christina grafisk design, projektledelse og administrativt arbejde som en blæksprutte. Hun håndterer kundeservice og tager sig af interne og eksterne projektopgaver samt vores grafiske udtryk. Christina forventes at fuldføre Kundetypeuddannelsen i 2023.

Mathilde Vestergaard Jensen

Mathilde har en kandidatgrad i kommunikation og skrev sit speciale om kundetyper. Det seneste år har hun arbejdet sammen med Sanne på opdateringer, kategorisering af cases og udvikling af nye produkter. Først som praktikant, senere som studiemedhjælper og nu som junior erhvervsforsker. Herudover er hun medforfatter på den kommende teoribog om kundetyper (til universiteter og andre undervisningsinstitutioner). Mathilde forventes at fuldføre Kundetypeuddannelsen i 2023.

Scroll to Top