KURSUSPAKKE I Bruger

Få et sikkert og trygt fundament i en omskiftelig verden

Ønsker du at skabe et solidt fundament for den videre markedsføringsstrategi? Så er denne kursuspakke det rette valg - her får du oven i købet en lavpraktisk og konkret køreplan for hele markedsføringsindsatsen.

Kursus i Emotionelle Kundetyper

Særlig kampagnepris hvis du bestiller inden den 1. December 2022

Hvem henvender
kursuspakken sig til?

Måske arbejder du med salg, marketing, branding, kunderejser, produktudvikling, service eller du er blot interesseret i at lære mere om kundesegmentering?

Eller måske har du behov for at tilegne dig ny faglig viden som er nemt at omsætte i virksomheden – både på strategisk og daglig basis?

Med kursuspakken får du:

Et hurtigt overblik
over kursuspakken

kundetype_trends1000
Rådgivningsmøde

Vi mødes til et 3 timers online opstartsmøde (som bliver optaget) eller fysisk på vores kontor i Aalborg. Her får vi i fællesskab valgt den optimale Emotionelle Kundetype samt skabt et solidt fundament for den videre markedsføringsstrategi. 
Der kan være op til 6 deltagere fra virksomheden (eller jeres underleverandører). 

kundetyper_onlinekursus1000
Online kursus

Du får evighedsadgang til online kurset, hvilket giver dig mulighed for at fordybe dig og lære værtøjerne bedre at kende, når det passer bedst muligt ind i din arbejdsdag. Kan tilgås via app og pc. Kurset er udviklet således, at du nemt kan implementere den nye viden i din virksomhed – og du ender med at have en konkret køreplan for den kommende markedsføringsindsats. 

kundetyper_arbejdsmappe1000
Arbejdsmappe

Efter rådgivningsmødet modtager du den fysiske 230 siders arbejdsmappe, hvor du får et grundigt indblik i kundetypens behov, motivation og præference. Mappen indeholder skabeloner, tjeklister, inspiration til grafisk layout, sociale medier, tekster mv. og du bliver guidet trin-for-trin til at implementere din nye viden.

Hvad giver
kursuspakken
dig? ​

Du får forståelse for din kundetype, og hvad der skal til for at motivere dem til køb eller handling.

Du vil derfor ikke være i tvivl, når du skal udvikle nye kampagner, tekster til annoncer og nyhedsbreve, landingside eller opslag på sociale medier.

kundetypekursus_udbytte1000

Hvad siger andre om kurset?

kundetyper_udtalelser1000

”Kvaliteten af materialet er virkelig høj, og det var meget nemt af forstå et ellers hidtil komplekst emne.”

MARTIN TINGGAARD
PARTNER, TTIT

kundetyper_udtalelser1000

”Jeg har både fået en indføring i et solidt teoretiske fundament og omsætningsbare værktøjer, som er direkte anvendelige i forhold til mit eget videre arbejde med kundetyper og kommunikation.”

LISE KJÆRGAARD
PROCESLEDER, LISE KJÆRGAARD

kundetyper_udtalelser1000

“ Vi er tilfredse med at få overblik over, hvad der virker i hverdagen – særligt det konkrete værktøj, som virker over for de grønne kundetyper. Vores medarbejdere har været positivt stemte, og det har været godt, at der er sat fokus på de grønnes præferencer.

Effekten har været, at vi har fået en bekræftelse af, at når vi arbejder i én retning, så tiltrækker vi de kundetyper, vi sigter imod. Det bedste har været, at vi har kunnet ensrette vores kommunikation og fået en fællesnævner for alt, hvad vi gør i virksomheden.”

STEFAN BERG
DIREKTØR, GLOBAL TOOLS

Prisoverblik

kundetype_grundkursus_1_kundetype

Kursuspakken

1 kundetype

Kampagnepris 7.500,-

Normalprisen er kr. 9.000,-

Inkl. levering / Ekskl. moms

Din process vil være:

  1. Du får et 3 timers online rådgivningsmøde
  2. Du får evighedsadgang til det komplette online kursus
  3. Du får den fysiske 230 siders arbejdsmappe 
  4. Tilvælg evt. Supportaftale og/eller Trendopdatering

Det hele er med 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Dvs. hvis du - mod forventning - skulle blive utilfreds med dit forløb, eller en del heraf kan du indenfor 30 dage vælge at få alle eller en del af pengene retur.

Scroll to Top