PODCASTEN OM KUNDETYPER | Episode 30

Episode 30: Hvad der sker, når et brand ikke er troværdigt

Er UGC genialt – eller en tikkende bombe under dit brand?

User Generated Content vælter ind i marketingfeeds overalt, men er det virkelig for alle?

I denne episode tager Morten og Sanne UGC under kærlig, kritisk behandling.

De diskuterer, hvad UGC egentlig er, hvorfor det virker – og hvornår det risikerer at skade mere end det gavner.

Lyt med og få skarpe perspektiver på, hvordan UGC spiller sammen med de fire kundetyper, og hvornår du bør vælge det fra.

Er du blevet nysgerrig på at vide endnu mere om Emotionelle Kundetyper®,
har vi her et par forslag til at komme godt igang

Rådgivning

Det kan være en god idé at få hjælp til finde den kundetype, der passer bedst til jeres brand og virksomhed.

Få rådgivning i valg af kundetype til jeres brand her >

Kundetypebogen

Få en grundig introduktion til   segmenteringsværktøjet Emotionelle Kundetyper®, dets tilblivelse samt den optimale anvendelse i “Lommebogen – Emotionelle Kundetyper®”

Køb bogen her >

Redskaber

Med vores enkeltstående redskaber. kan du arbejde målrettet med specifikke indsatser i jeres markedsføring.

Ordlister til kundetyperne >

Farveguide til kundetyperne >

Transskription

Morten Kyvsgaard
(0:11) Velkommen til episode 31 af podcasten om kundetyper. (0:16) I dag skal vi tage en af mine kæpheste under god behandling. (0:23) Det drejer sig om user generated content, som er blevet et af de helt store buzzwords her i 2025.
Sanne Dollerup
(0:32) Det må man sige, der er virkelig mange, der snakker om det.
Morten Kyvsgaard
(0:35) Det er overalt i mit LinkedIn feed. (0:38) Og når jeg har set det i mit LinkedIn feed, så har jeg altid haft en smule trang til at blande mig i debatten. (0:48) Fordi jeg tror ikke altid på, at UGC er hensigtsmæssigt for alle brands.
 
(0:56) Og der har jeg jo altid brug for min rygdating, og der kommer du ind i billedets ende.
Sanne Dollerup
(1:00) Det er jeg glad for.
Morten Kyvsgaard
(1:02) Så derfor tænkte jeg, at vi skulle snakke lidt om det her begreb, user generated content. (1:08) Nu er det ikke fordi, at vi behøver at køre den helt store definitionsordbogslingo på, hvad UGC er. (1:16) For mig er det jo noget brugergenereret indhold, som egentlig kan være ret low key, hvis man sammenligner det med for eksempel influencer marketing, som jeg synes er lidt en kusine eller fætter til det her.
 
(1:32) Hvordan ser du på UGC?
Sanne Dollerup
(1:35) Jeg ser det som en kombination af influencer og en helt almindelig reklame. (1:39) Så det er jo, hvor man hyrer en, der kan finde ud af at opføre sig som en influencer, og ligner en influencer, og måske også er en influencer, men man kan egentlig bestemme, hvad de skal sige og gøre. (1:51) De vil jo typisk være hjemme i deres eget hus.
 
(1:53) Det er jo en person, der vælger at være en, der laver UGC indhold.
Morten Kyvsgaard
(1:59) Så det er i anførselstegnen for lytteren, almindelig person, man hyrer ind til at lave noget markedsføring for et brand.
Sanne Dollerup
(2:10) Lige præcis. (2:11) Det er ligesom en influencer, hvor du giver dem nogle penge, og så kan du fortælle dem sammen med dem, hvordan skal den her video være? (2:19) Hvad skal vi starte med?
 
(2:20) Hvad gør vi så? (2:21) Hvor når det er en influencer, så er det mere influenceren, der styrer, hvordan det skal passe ind i deres brand. (2:30) Så influenceren vil tænke på deres brand først.
 
(2:32) Passer det her ind i mit brandunivers? (2:34) Passer det til min profil? (2:35) Og så vælger jeg mit eget indhold, og så kan man ligesom være heldig eller uheldig.
 
(2:39) At det bliver vist, eller det ikke bliver vist, eller det bliver vist på en måde, man egentlig har lyst til. (2:44) Hvor UGC er meget mere scriptet, og det er også noget, hvor du har materialet efterfølgende, og så kan du sætte en masse penge efter det. (2:52) Så du har en reklame, hvis det er om en, der siger, at jeg elsker det her produkt, det er det bedste, der er sket i mit liv.
 
(2:57) Og det kan du sætte en masse annoncepenge efter. (2:59) Og så når jeg sidder på et eller andet socialt medie, så ligner det en influencer, der har sagt det. (3:06) Så det er faktisk en lidt sketchy form for markedsføring.
 
(3:09) Fordi det er jo mest en reklame mere, end det er. (3:14) Så er der selvfølgelig nogle UGC-creators. (3:18) Jeg ved ikke, hvad de hedder.
 
(3:18) Lad os kalde dem UGC-creators. (3:21) Der er meget etisk omkring, at de stadigvæk opfatter sig som en influencer med at vælge nogle brands, som de kan stå indenfor. (3:29) Og det er jo selvfølgelig forskelligt.
 
(3:30) Der er nogen, der ikke kan stå indenfor, der er nogen, der er ligeglade, og nogen, der går meget op i det. (3:34) Og der skal man selvfølgelig vælge dem, der går op i, at det passer. (3:37) Fordi man kommer til at se det der ansigt, som modtager flere gange.
 
(3:43) Så hvis de har alle mulige forskellige produkter, så kommer det jo til at virke utroværdigt.
Morten Kyvsgaard
(3:48) Okay. (3:49) Det er jo helt klart en gråzon i det der univers, der er overlevet.
Sanne Dollerup
(3:54) Ja, man skal i hvert fald tænke sig om.
Morten Kyvsgaard
(3:56) Kan vi sige noget om det rent stilistiske i videoerne? (4:00) Det er jo typisk videoer.
Sanne Dollerup
(4:01) Ja, det er videoer.
Morten Kyvsgaard
(4:05) Stilistisk, low key?
Sanne Dollerup
(4:07) Ja, det er jo meget hjemme i min stue, og det skal jo også se low key ud. (4:11) Det er jo det, der hele idéen skal ligne. (4:15) At det er en influencer, der sidder hjemme i stuen og laver en unboxing af det her produkt, og så, ej hvor bliver det sjovt, og så kommer børnene løbende ind og prøver sammen med.
 
(4:25) Men så er det egentlig bare en reklame. (4:27) Men hvis man sidder og tænker, nu hold da op, det er jo godt nok utroværdigt. (4:29) Ja, men så prøv at tænke på, at dengang vi ikke havde influencer, hvor vi bare sad og så i fjernsyn en reklame med en skuespiller, der sagde, jeg elsker det her produkt.
 
(4:38) Det er det, vi kommer fra. (4:40) Og bare det, at vi tænker, hold da op, det er jo utroværdigt, at de ikke engang selv står inden for produktet. (4:44) Det er simpelthen, grunden til, at vi har den tanke, det er på grund af, at der har været influencer i så lang tid, som står inde for produkterne.
 
(4:51) Og det er også derfor, at hele den der snak omkring influencers troværdighed, det er vigtigt at have en respekt omkring influencers og det arbejde, de laver. (5:02) Fordi vi har fået en troværdighed til nogle influencers, og kun at have troværdighed til de influencers, eller har en rigtig god relation til de influencers, de følger. (5:12) Så bare det, at vi tænker, det er godt nok utroværdigt, at det ikke står inden for produkterne, det er på grund af influencerne.
Morten Kyvsgaard
(5:18) Cool. (5:19) Jamen altså, nu er det jo kommet for at blive, eller det er i hvert fald noget, der trender lige nu.
Sanne Dollerup
(5:24) Jamen jeg tror helt sikkert, det er kommet for at blive.
Morten Kyvsgaard
(5:26) Det satser vi på.
Sanne Dollerup
(5:28) Ja, det tænker jeg, og der kommer til at være flere og flere af dem.
Morten Kyvsgaard
(5:32) Så i talende stund, det er april 2025, hvis vi lige tager den i forhold til de fire kundetyper. (5:44) Rød kundetype, vil du anbefale et rødt brand at benytte sig af UBC?
Sanne Dollerup
(5:49) Ja, og det var godt, du lige sagde dato der, fordi det kommer selvfølgelig til at være sådan, at der også er røde UGC’ere.
Morten Kyvsgaard
(5:56) Ja.
Sanne Dollerup
(5:56) Det er klart. (5:57) Men lige nu, der er der ikke så mange af dem. (5:59) Altså det ville være svært at finde en UGC’er, som har en rød profil, og et rødt hjem, og kan finde ud af at tale rødt, og ser rød ud.
 
(6:09) Jeg har i hvert fald ikke stødt på nogen, det kan godt være, der findes nogen, og der kommer nok også til at være nogen i fremtiden. (6:14) Men hvis man nu fandt en, der har en rød profil, og ser rød ud, og er tatoverer i sin fritid, og indimellem så laver de også et eller andet kunstværk, og noget graffiti på gaden, og hvad ved jeg, altså som har sådan en god rød profil, eller bare i det mindste ser rød ud, så kan man godt gøre det.
Morten Kyvsgaard
(6:29) Ja.
Sanne Dollerup
(6:29) Så kan det sagtens altså gøre. (6:31) Men det handler jo om at lave hele der brand setup omkring en UGC’er, og der er bare, det er svært på en troværdig måde at lege rød.
Morten Kyvsgaard
(6:40) Ja.
Sanne Dollerup
(6:42) Jeg har i hvert fald endnu ikke set et eksempel på nogen, der har lykkes med at lade sig om de er røde.
Morten Kyvsgaard
(6:46) De skal være det af hjertet.
Sanne Dollerup
(6:48) Ja, man skal være det af hjertet, ja. (6:50) Altså der er det nemmere med den blå og den grøn.
Morten Kyvsgaard
(6:53) Ja.
Sanne Dollerup
(6:54) Fordi det er nemmere at få en rød til at spille grøn, end det er at få en grøn til at spille rød.
Morten Kyvsgaard
(6:57) Ja.
Sanne Dollerup
(6:58) Man kan faktisk sige, at det er umuligt at få en grøn til at spille rød.
Morten Kyvsgaard
(7:00) Ja.
Sanne Dollerup
(7:01) Men det er muligt at få en rød til at spille grøn. (7:04) Ja. (7:04) Og det er fordi, de har en større forestillingshævning.
 
(7:06) Ja. (7:07) Men ja, så indtil videre, der er det ikke en god vej til et rødt brand, og det kan ødelægge et rødt brand. (7:12) Men det er virkelig en vandflaske.
 
(7:14) Der kan vi virkelig snakke om, at seriøst, det er en vanddunk.
Morten Kyvsgaard
(7:16) Det er en vanddunk, og hvis man tænker, at vi sagde, at der er fuldstændig sorte her, så kan man høre episode 30, hvor vi snakker om vandflaske, og hvad det går ud på. (7:26) Hvad med de gule? (7:27) Fordi der tænker man jo umiddelbart, at den ligger lidt til højre benet fra influencer.
Sanne Dollerup
(7:31) Ja, og der skal man jo tænke rigtig meget på, at den gule danner dybe relationer med dem, de følger. (7:38) Nogle de følger over tid, de følger influencers opture og nedture, de får en relation til dem, de føler, at de er veninder, og det er derfor, at influencer marketing virker så godt til den gule kundetype, fordi de har dybe relationer til den her influencer. (7:56) Det er sværere med en UGC creator, fordi de ikke på samme måde kan opbygge den der dybe relation.
 
(8:05) Men det kan stadigvæk virke. (8:08) Fordi det er ikke sikkert, at man ligner de der influencer, der har den der dybe relation, og mange følger, og de er altså også nogle, der er meget dyre. (8:14) Så man kan lave det næst bedste, og det vil jeg sige, at det næst bedste kunne sagtens være en UGC creator, der kan finde ud af at lave noget gult.
 
(8:21) Men her er det rigtig vigtigt, at man tænker på at lave et gult brief til dem, altså hvor man siger sådan noget, du skal gøre det på den her måde, og der er de her omgivelser, og du skal sige de her ting, vil det virke naturligt for dig? (8:37) Hvad vil du synes om det? (8:38) Og hvis man virkelig skal gøre det godt, så skal man lade den her UGC’er have produkterne i en periode, så de også kan mærke, jeg kan faktisk rigtig godt lide det her, helt ægte rigtig godt lide det her produkt.
 
(8:50) Så det bliver mere ægte og troværdigt som gul at se på. (8:58) Så det er faktisk en super god måde at komme ud til flere gule, selvom toppen er poppen, det er en influencer, jeg har dybe relationer til, men det næst bedste er en UGC’er. (9:10) Og der kan du sagtens lære nogle settings og vælge en UGC’er, som ser gul ud og opfører sig gul, hvis de bliver briefet rigtigt.
 
(9:18) Så kan det godt lade sig gøre.
Morten Kyvsgaard
(9:20) Hvad så med den blå?
Sanne Dollerup
(9:23) Ja, det der er svært ved den blå, det er, at de jo ikke er så meget for det der håndholdt, hjemme i stuen, uprofessionelt, lidt kicksidde til tider indhold. (9:36) De influencer, der gør det rigtig godt til en blå kundesybe, det er sygevis nogle, der er rigtig gode til at tage de helt rigtige billeder, hvor det hele ser godt ud, og de står lige på en rigtig måde. (9:46) Det er dem, der er gode til en blå kundesybe.
 
(9:49) Men man skal tænke på, hvem er vores kunder? (9:56) Har vi nogle kunder, der ikke har så mange penge? (10:02) Så må vi måske godt lave det.
 
(10:04) Har vi et lidt mere eksklusivt produkt, så begynder det at blive mere farligt. (10:08) Så begynder vi altså ude i at kunne lave noget, der kan ødelægge brandet over tid. (10:14) Så man skal virkelig passe på med det her UGC-indhold til en blå kundesybe.
 
(10:18) Men det er ikke fordi, det ikke kan lade sig gøre. (10:21) Det kan godt lade sig gøre, men det er heller ikke noget, hvor den blå kundesybe vil synes, at der er en almindelig person, der anbefaler det her produkt. (10:30) De vil hellere se produktet i et super fedt billede, eller en lækker video af produktet, man ser fra forskellige synsvinkel.
 
(10:37) Det er ikke så på samme måde modtageligt overfor, at der er en eller anden, der ligner en influencer, der siger, at det her er bare et fedt produkt. (10:45) Jeg vil sige, at det er bedre at bruge pengene et andet sted. (10:50) For eksempel, når man laver en klassisk super fed produktvideo.
 
(10:53) Man så putter en annoncering efter den. (10:57) Eller det kan også godt være, at det kan lade sig gøre at finde en UGC, men så laver man så produktionen i et højere niveau. (11:04) Men stadigvæk så er en blå ikke helt på samme måde at tænke.
 
(11:07) En helt ukendt person, der fortæller, at det er fedt. (11:10) Jeg ved jo ikke noget om den person. (11:11) Lykkes de med det der?
 
(11:13) Bruger de det? (11:15) De bliver meget skeptiske omkring det der UGC-indhold.
Morten Kyvsgaard
(11:17) Der har vi i hvert fald en potentiel vandflaske også, hvis vi skal tale i det.
Sanne Dollerup
(11:21) Det har vi virkelig.
Morten Kyvsgaard
(11:22) Fordi det er vel nok også logikken i at tage det ind i et produkt, som er et trofækøb. (11:29) I og mere det er super godt på almindelighed.
Sanne Dollerup
(11:32) Nej, det gør det ikke. (11:33) Og det er jo derfor, at så skal man jo have en UGC’er, som ikke er almindelig. (11:37) Men så vil du jo være en influencer.
Morten Kyvsgaard
(11:39) Ja, formentlig ikke. (11:40) Eller du kan fange en, der måske er på vej til at blive det.
Sanne Dollerup
(11:43) Ja, det er jo det. (11:44) Og den blå kundetype er optaget af at købe nogen, der er dygtig eller har succes. (11:50) Og hvis de ikke rigtig ved, hvem personen er, så har de det meget svært ved at leve sig ind i det.
Morten Kyvsgaard
(11:54) Og det er nok der, hvor min skepsis har været størst, når jeg har set, at UGC er blevet strøet om sig med rund hånd. (12:06) Det har nok været min bekymring på vegne af mange særligt blå virksomheder, der uden omtanke bare tager det her til sig.
Sanne Dollerup
(12:15) Ja, og det er jo typisk, hvis man selv er meget blå, så tænker man, uh, jeg kan tjene mange penge. (12:19) Jeg får bare en til at lave noget, der ligner influencer, og så putter vi en masse annoncering efter det at tjene nogle penge. (12:25) Og der skal man virkelig tænke på, at hurtige penge kan ødelægge branded på sigt.
 
(12:31) Så det kan godt være, at man sætter en masse penge efter en UGC-creator, og en masse penge efter annoncering af det, og man laver noget hurtigt selv, men det kan være, at man ødelægger branded over tid.
Morten Kyvsgaard
(12:41) Ja, og det er nok også der, hvor man skal passe på med de anbefalinger, der kommer i forhold til det her netop, at vi kan hurtigt vise nogle højtal på nogle views, og hvad vi har kastet annonceringskroner efter, osv. (12:56) Men som du siger, på den lange bane, der kan det potentielt være lidt en bumpe under et brand, at man vælger at gå den her vej uden omtanke.
Sanne Dollerup
(13:05) Ja, jeg hørte en sige, at man skal ikke løbe fra en bi, og så falde ned over et bjerg.
Morten Kyvsgaard
(13:12) Den skal du lige forklare, mand. (13:16) Det var klogt.
Sanne Dollerup
(13:19) Hvis man nu tænker, at vi skal have noget hurtigt selv, og så laver vi en UGC’er, det er ligesom bien, og så får vi noget hurtigt selv, men det resulterer i, at vi løber fra bien og løber ud over et bjerg.
Morten Kyvsgaard
(13:35) Du ved, det er fredag, det er snart weekend. (13:39) Det var sgu for komplekst for mig.
Sanne Dollerup
(13:42) Du skal ikke løbe fra en bi og løbe ned over et bjerg.
Morten Kyvsgaard
(13:44) Blev det sagt i sammenhæng med noget UGC, eller var det en anden kontekst?
Sanne Dollerup
(13:48) Det var en anden kontekst, det kunne du godt have ændret.
Morten Kyvsgaard
(13:52) Godt nok, vi har jo stadigvæk den grønne kundetype, og der kan vi da tale om, at der er noget, der ligger til et ben her.
Sanne Dollerup
(13:59) Ja, altså UGC er simpelthen lige nu super godt til den grønne kundetype, og derfor er der, fordi det er almindelige mennesker, og det bliver lidt en kombination af en reklamer og en influencer. (14:11) Så hvis den bliver lavet på en rigtig måde, (14:13) og det ligner et almindeligt menneske, (14:15) der får bygget op med og start med noget, (14:19) der er grunden til, hvorfor de købte det, (14:21) altså hvad er det her produktløsningen på, (14:24) og så viser det helt konkret en løsning på det, (14:26) sammen med en masse andre gode markedsføring, (14:28) så det bliver en del af hele brandets fortælling, (14:31) så er det der, hvor det fungerer bedst lige nu, (14:34) det er til den grønne kundetype. (14:36) Men dermed ikke sagt, at den grønne kundetype bare springer over det, når de ser det.
 
(14:40) De skal selvfølgelig se det mange gange, måske fra flere UGC, måske fra nogle andre annoncer også, og læse lidt på hjemmesiden og høre noget i nyhedsbrevet. (14:51) Det er ikke sådan, at det er den hurtige vej til salg på den måde. (14:57) Det skal jo selvfølgelig bygges op i sammenhæng med alt andet markedsføring, men formen, som den er lige nu, ligger bedst til den grønne kundetype.
Morten Kyvsgaard
(15:05) Du siger, at det kommer for at blive det her. (15:07) Tror du stadig på det, hvis vi snakker igen om UGC om et år eller to eller tre?
Sanne Dollerup
(15:12) Ja, det tror jeg. (15:13) De kommer til at blive dygtigere og dygtigere og dygtigere til det. (15:16) Så de kommer til at ligne mere og mere en influencer.
 
(15:19) Jeg tror også, at UGC’ere kommer til at være mere og mere efterspurgte, så man kan blive influencer ved at starte med at være en UGC’er. (15:27) Og det er jo den logik, som UGC’eren arbejder på. (15:33) Det er jo at ligne en influencer.
 
(15:36) Så jeg tænker, at det bliver også svært at se, hvad er en influencer og hvad er en UGC’er. (15:39) Det er jo godt for UGC-annonceringerne, og det er godt for den del.
Morten Kyvsgaard
(15:45) Ja, og jeg ved heller ikke, om markedet bliver lidt mere professionaliseret.
Sanne Dollerup
(15:50) Det tror jeg også. (15:50) Man bliver dygtigere til det.
Morten Kyvsgaard
(15:51) Ja, og om der bliver nogle byråer, der specialiserer sig inden for UGC. (15:57) Der findes jo forskellige influencer-byråer.
Sanne Dollerup
(16:00) Ja, det har du ret i. (16:00) Det ville jo være super smart.
Morten Kyvsgaard
(16:02) Hvis ikke de allerede har det ben med, det kan også være, at de gør det. (16:05) Det ved jeg ikke. (16:06) Men det kunne da godt være netop for, at man får håndplukket direkte, og man har styr på, hvem der laver hvad og hvem der kan repræsentere hvad.
 
(16:14) Det er jo også en vigtig del af det.
Sanne Dollerup
(16:16) Ja, lige præcis. (16:17) Hvis man ved, at når vi har en blå kundetype, så skal vi fatte, at de i denne her UGC ser blå ud, og at de har et blåt hjem, og taler blåt, og laver en flot klipning, og der er en pæn belysning, så kan det sagtens lade sig gøre til en blå kundetype.
Morten Kyvsgaard
(16:35) Jeg vil sige, at budskabet i denne her podcast, det må være, at det kan bruges med omtanke. (16:42) Og hvis man nu er lidt skarp på, hvad for en kundetype man repræsenterer som brand, så er der i hvert fald givet lidt mere stof til eftertanke i forhold til, at man skal håndplukke her. (16:56) Og nu ved jeg godt, afslutningsvis, at vi har snakket om influence og marketing i en tidligere episode, men hvornår giver det mening i forhold til de respektive kundetyper?
 
(17:07) Er det mere i forhold til at køre gul og blå i forhold til sammenligning med UGC? (17:13) Altså hvornår giver hvad mening i forhold til det?
Sanne Dollerup
(17:15) Jamen, det kommer også lidt an på budget. (17:20) Fordi influencer er typisk dyrere, og alt efter hvor mange følgere de har, er de dyrere. (17:24) Og så kommer det også an på, må man bruge annonceringen efter følgerne.
 
(17:28) Hvor når du skal lave en aftale med en influencer, så skal du lave en aftale om, jamen så laver du så mange opslag, og så det opslag må vi bruge som annoncering til evig og altid. (17:38) Det er ikke alle influencer, der synes det er fedt, at man for evig og altid kan bruge den der video, de har lavet. (17:44) Der er noget, hvor man kan behandle sig til det.
 
(17:46) Hvor UGC’ere, der er det jo mere end skuespillere, du i virkeligheden hører ind, og så må du bruge indholdet. (17:52) Så det kommer også an på, vil man gerne eje indholdet, eller vil man ikke eje indholdet. (17:56) Og der er nogle fordele og ulemper ved, fordi hvis influenceren ejer indholdet, så bliver effekten også større, fordi det virker mere troværdigt.
 
(18:02) Det er mere en del af deres brand at formidle det ud. (18:05) Så jeg vil sige, i den ideelle verden, hvor man har alle penge i hele verden, så vil jeg lave en kombination af influencer og UGC. (18:14) Så vil det blive meget stærkt.
Morten Kyvsgaard
(18:16) Ja, og hvis man har et grundt brand, tænker jeg også på, at man kunne overveje, hvor mange UGC’ere går der på end influencer. (18:24) Hvis man er i den optik, det kunne jo være, at man kunne få en lille skare af UGC’ere til den samme pris.
Sanne Dollerup
(18:31) Ja, men jeg tænker også, at dem, der har sådan 3.000 følgere og 5.000 følgere, de vil også gerne lave UGC-indhold.
Morten Kyvsgaard
(18:36) Ja, så det er jo også sådan lidt bange begge små, kan man sige, i forhold til det der.
Sanne Dollerup
(18:40) Ja, men det er sådan to områder, der går meget ind over hinanden.
Morten Kyvsgaard
(18:43) Det må man sige. (18:44) Det bliver spændende at følge med i udviklingen omkring det område der, og hvad der sker.
Sanne Dollerup
(18:48) Ja, det må man sige.
Morten Kyvsgaard
(18:50) Det var dagens episode, og jeg skal huske at sige, at hvis du har lyst til at dele eller rate den her podcast, så er du meget velkommen til at gøre det. (19:00) Der er nogle søde mennesker, der allerede har gjort, så det skal I bare fortsætte med, hvis I ellers kan lide, hvad det er, I hører. (19:08) På genhør!
Scroll to Top