SOMMERSKOLE - FOR MARKETINGPROFESSIONELLE

Kender du dén om frisørens mand?

Som marketingprofessionel hjælper du dine kunder med deres markedsføring – men hvad med din egen?

I denne uge får vi sammen taget hånd om de 117 svære og nødvendige hjemmesidebeslutninger, som du skal have truffet, før du selvbygger eller køber en ny hjemmeside, hvis du vil undgå tvivl, omveje og dyrtkøbte erfaringer.

Kun 10 pladser pr. uge – først til mølle.

Underviseraftale Kundetyper

På sommerskolen får du f.eks. truffet beslutninger omkring:

Sådan afvikles sommerskolen

kundetyper til virksomhedejere
Ugens program - det samme hver dag:

Hver dag fra kl. 9 afholdes dagens live onlineundervisning (som optages). Mellem kl. 13-14 har du adgang til en skriftlig fortrolig chatrådgivning af kundetypespecialist. 

Resten af dagen arbejder du på egen hånd.

kundetyper_onlinekursus1000
Det komplette grundkursus om kundetypen

Du får evig adgang til en online læringsplatform med den 230 siders online arbejdsbog, 100 siders print-selv-opgavebog samt og 7 timers professionelt optaget videokursus, som skal ses på egen hånd. På platformen finder du yderligere et omfattende casebibliotek, ordlisten, farveguiden osv. 

kundetyper_arbejdsmappe1000
Fysisk arbejdsbog leveret til din dør

Du modtager en fysisk 230 siders arbejdsbog om den valgte kundetype. Her får du et grundigt indblik i kundetypens behov, motivation og præference. Arbejdsbogen indeholder skabeloner, tjeklister, inspiration til grafisk layout, sociale medier, tekster mv. 

kundetype_support1000
1:1 videomøde

Straks du er tilmeldt sommerskolen modtager du et bookinglink til dit 1:1 videomøde, hvor du får klarlagt den Emotionelle Kundetype og kan få svar på evt. praktiske spørgsmål forud for sommerskolen.

Forvent at mødet varer 1 times tid. Vi optager det til dig. 

kundetyper til grafiske designere
WordPress-hjælp

Du får en måneds gratis medlemsskab af WordPressklubben. Her finder du gør-det-selv-guides, templates, tjeklister mm. som er nyttige hvis du vil bygge hjemmesiden på egen hånd. Her finder du også et onlinefællesskab med andre selvbyggere.

Kundetype_tilfredshedsgaranti1000
Fællesskab

I løbet af ugen vil du have mulighed for at erfaringsdele og netværke med de andre deltagere. Vi vil også besvare spørgsmål inde i gruppen af mere generel karakter – samt om praktiske forhold.

Hvad indeholder sommerskolen helt konkret?

Sådan bliver det efterfølgende

 

Med dette solide forarbejde og den omfattende nye viden vil du føle dig klædt på til at købe eller bygge din kommende hjemmeside!

Og det bedste er at alt din nye viden også vil komme dig til gavn i alle de andre markedsføringsmæssige aktiviteter – på tværs af markedsføringskanaler.

Sommerskolen  gør dig parat til hjemmesideprojektet

Hvem er
Sommerskolen henvendt til?

Sommerskolen er en for dig, der har ….   en  og også ønsker at lære hvordan ……   med den nyeste forskningsbaserede viden om Emotionelle Kundetyper®.

Det er især relevant, hvis du er —-

Kundetype grundkursus

Tidsforbrug, pris og betaling

Særpris på evt. tilkøb af ekstra rådgivning eller konsulenthjælp

Pga. det store process mæssige overlap, vil du med et gennemført sommerskole, have mulighed for at ……. I så fald vil du opnå en rabat på xxxx kr. + moms – og ….

Kunderejse med emotionelle Kundetyper
Scroll to Top