EKP | KOM GODT FRA START MED KUNDETYPER

Find din emotionelle kundetypeprofil (EKP)

Få hjælp til at vælge din virksomheds optimale kundetype.

En EKP er relevant for dig, der er ansvarlig for markedsføringen – og gerne vil have afklaret om Emotionelle Kundetyper® den fremtidige metode, til at tiltrække og fastholde flere af de helt rigtige kunder.

NB: At kende EKP’en er ikke en slutdestination – det er tværtimod det første skridt på rejsen mod en dyb indsigt i, hvorfor jeres kunder køber. Og hvordan du får dem til dét.

Evalueret til 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot

Book din gratis emotionelle kundetypeprofil:

Dette sker i løbet af en time:

En gratis EKP er et tilbud til dig, der opfylder disse tre betingelser:

En emotionel kundetypeprofil hjælper dig godt fra start med din kundetype.

Find svar på dit spørgsmål her:

Det er meget enkelt:

1: BOOK det ønskede 45 min. møde direkte i vores kalender. Du kan flytte eller aflyse mødet, hvis du fortryder/bliver forhindret.

2: Vi MØDES ONLINE via det fremsendte videolink, på det valgte tidspunkt. Du må tage op til 5 gæster med (ved at dele dit mødelink). 

3: Du får tilsendt en mail med en ENKELT SIDES SKRIFTLIG OPSUMMERING (STIKORD), som du må dele med dine kollegaer og leverandører.

Bestiller du en gratis EKP får du et onlinemøde á 45 minutter + kort herefter tilsendt én oversigtsside (stikord). Med dette på plads er du godt klædt på til at vurdere, om du har behov for at lære endnu mere om kundetyper. I givet fald vil et naturligt næste skridt være et DAGSKURSUS fra kl. 9-16 til 2.500 kr. + moms eller et 3 rådgivningsmøde.

Bestiller du et 3 timers online RÅDGIVNINGSMØDE til 7.500 kr. + moms, får du:

 • meget dybere indsigt i kundetypen
 • svar på egne specifikke spørgsmål
 • kendskab til de væsentligste USP/UESP, som bør være centrale i kommunikationsstrategien
 • en tydelig idé om, hvad du skal gøre herfra for at skrue op for tilgangen af tilfredse og loyale kunder. Formentlig vil dit næste skridt herefter være et online dagskursus, køb af klippekort til konsulenthjælp eller et ønske om gratis anvisning af mulige kundetypeuddannede samarbejdspartnere.

Har du allerede haft et rådgivningsmøde med os, vil en EKP være spild af din tid, da der intet nyt vil være i det for dig.

Der er ingen efterfølgende forpligtelser – heller ikke til at implementere din nye viden.

Du risikerer dermed kun en time af din tid – samt at du med stor sandsynlighed vil få lyst til at blive endnu klogere på kundetyper.

En gratis EKP er desværre ikke en mulighed for dig, der er:

 • i praktik*
 • studerende
 • marketingmedarbejder (uden strategisk ansvar)*
 • studiemedhjælper* 
 • jobsøgende
 • løst tilknyttet som freelancer*
 • kommende/nystartet iværksætter**, hvor konceptet ikke er fast
 • helt uden lyst, tid og penge til at implementere viden om kundetyper. Så ville vi spilde hinandens tid, da kendskab til kundetyper ikke er en slutdestination – men en start på et nyt mindset og en helt anden måde at tilgå markedsføringsopgaverne på.

* du er i stedet velkommen til at arrangere og deltage i et møde sammen med den marketingansvarlige. 

** vi kan sagtens hjælpe dig (for det er aldrig for tidligt at vælge sin emotionelle kundetype) , men det tager i stedet 3 timer og koster fra 7.500 kr. + moms.

Scroll to Top