ORDLISTE | EMOTIONELLE KUNDETYPER

Ordlisten er udviklet specifikt til dig, som skriver tekster til hjemmesiden, brochurer, SoMe-content, nyhedsbreve, annoncer, blogindlæg, artikler, skilte, emballager,  søgemaskineoptimering, tilbud, bøger, undervisningsmateriale og landingpages mm.

Husk at du har fuld tilfredshedsgaranti.

Årets alfabetiske ordliste med mindst 250 ord pr. kundetype

Køb ordlisten fordi du:

Hvem er det særligt relevant for? ​

Ordlisterne er praktiske online opslagsværk, der er nemme at anvende i hverdagen.

Tilgå dem overalt- via PC eller app.

Især dig, der er:

Find svar på dit spørgsmål her:

Der kommer en opdateret ordliste hvert år, så den næste udkommer i januar 2024. Som udgangspunkt sker der dog ikke omfattende ændringer på den gule, den blå og den grønne ordliste. De har derfor minimum en holdbarhed på ét år, men i praksis er meget længere.

Hvis du derimod køber den røde ordliste vil der formentlig være sket en meget stor udskiftning. Og der vil være ord vi bruger idag, som decideret vil være afskrækkende om et år.

Det er meget enkelt:

  1. KØB: Læg den ønskede “ordliste” i kurven, og betal.
  2. MODTAG: Du får omgående tilsendt en mail med login-oplysninger.
  3. BRUG: Du kan nu logge på via pc eller appen og se de online lister fordelt på tillægsord, navneord, udsagnsord mm. 

Hvis du arbejder professionelt med tekster, og har mange forskellige kunder, så vil vi anbefale dig, at købe alle fire ordlister (du betaler kun for de tre). Hvis du arbejder med markedsføring internt i een virksomhed, så vil vi anbefale dig kun at købe den ordliste, som I generelt målretter jeres markedsføring mod. 

Du har 100% tilfredsgaranti på vores ydelser, så hvis du er utilfreds, fordi ordlisten ikke var, som du forventede, så kan du få pengene retur indenfor 30 dage, ved at kontakte os på kontakt@kundetyper.dk.

Scroll to Top