ORDLISTE | LÆR AT BRUGE DE RIGTIGE ORD

Tekstforfatterens ordliste

Ordlisten er udviklet specifikt til dig, der skriver tekster til hjemmesider, brochurer, SoMe-indhold, nyhedsbreve, annoncer, blogindlæg, artikler, skilte, emballager, søgemaskineoptimering, tilbud, bøger og undervisningsmateriale, med mere.

Husk at du har fuld tilfredshedsgaranti.

Køb ordlisten fordi du:

Hvem er det særlig relevant for?

Hvem er det særlig relevant for?

Især for dig, der er tekstdesigner, Content Creator, SEO-specialist, Journalist og Marketingkoordinator. 

Ordlisten er et praktisk online opslagsværk, der er nemt at anvende i hverdagen, når du arbejder design til én eller flere af kundetyperne. Tilgå dem overalt via computer eller app.

Ordlisten hjælper dig til at vælge de mest oplagte ord til kundetyperne.

Find svar på dit spørgsmål her:

Det er meget enkelt:

  1. KØB: Læg den ønskede “ordliste” i kurven og betal.
  2. MODTAG: Du får omgående tilsendt en mail med login-oplysninger.
  3. BRUG: Du kan nu logge ind via computer eller appen og se de online lister fordelt på tillægsord, navneord, udsagnsord m.m. 

Hvis du arbejder professionelt med tekster, og har mange forskellige kunder, så vil vi anbefale dig at købe alle fire ordlister (du betaler kun for tre). Hvis du arbejder med markedsføring internt i en virksomhed, så vil vi anbefale dig kun at købe den ordliste, som I generelt målretter jeres markedsføring mod. 

Du har 100% tilfredsgaranti på ordlisterne. Hvis du ikke er tilfreds, fordi den/de ikke var, som du forventede, så kan du få pengene retur indenfor 30 dage ved at kontakte os på kontakt@kundetyper.dk.

Scroll to Top