FARVEGUIDE | LÆR AT BRUGE DE RIGTIGE FARVER

Marketingafdelingens online farveguide 2023/2024

Farveguiden er udviklet specifikt til dig, som arbejder med markedsføring, produktudvikling eller design. Du får en farvepalette, som på en overskuelig måde gør dig mere sikker, når du skal vælge farver til markedsføringen f.eks. til hjemmeside, brochure, visuel identitet, messestand, SoMe-content, nyhedsbrev, annonce, foto, grafik, skiltning og emballage.

Inklusiv årets farvetendenser og konkrete  farvekoder

Farveguides 2023/2024
Med farvekoder
Previous slide
Next slide

Dette får du i farveguiden til den valgte kundetype:

Hvem er det særligt relevant for? ​

Farveguiden er et praktisk online opslagsværk, der er nemt at anvende i hverdagen, når du arbejder med valg af farver til kundetyperne.

Guiden indeholder specifikke farvekoder og links til konkrete designeksempler fra forskellige brancher.

Især dig, der er:

Find svar på dit spørgsmål her:

Det er meget enkelt:

  1. KØB: Læg den ønskede “farveguide” i kurven, og betal.
  2. MODTAG: Du får tilsendt en mail, hvor du kan downloade guiden som en pdf-fil.
  3. BRUG: Når du åbner pdf-en, så spørger den om den kode (som du modtog i mailen). 

Vi arbejder lige nu på at finde et godt fysisk format til farveguiden, og når det er kommet på plads, så kan farveguiden også købes i en fysisk udgave. Hvis du på et senere tidspunkt foretrækker den fysiske farveguide, så kan det sagtens lade sig gøre, hvis du betaler differencen. Derfor kan du trygt købe farveguiden i et online format nu. 

Hvis du arbejder professionelt med markedsføring, og har mange forskellige kunder, så vil vi anbefale dig, at købe alle fire guides (du betaler kun for de tre). Hvis du arbejder med markedsføring internt i en virksomhed, så vil vi anbefale dig kun at købe den faveguide, som I generelt målretter jeres markedsføring mod. 

Du har 100% tilfredsgaranti på vores fysiske produkter, så hvis du efterfølgende er utilfreds, fordi det ikke var, som du forventede, så kan du få pengene retur indenfor 30 dage ved at kontakte os på kontakt@kundetyper.dk.

Scroll to Top