Sådan kommer du bedst i gang med at lære kundetyper

Kundetypeuddannelsen

Bliv eksamineret kundetypeekspert

Men kundetypeuddannelsen kan du få kompetencerne, rettighederne og intensiv træning i at arbejde professionelt med Emotionelle Kundetyper® inden for netop din branche.

Kundetypeuddannelsen er et 6-måneders forløb bestående af 6 hele dages undervisning + 6 dages forberedelse og træning + 5 hjemmeopgaver. 

Bliv eksamineret kundetypeekspert - Kundetypeuddannelsen

Uddannelsens målgruppe

Kundetypeuddannelsen er en overbygning for dig, der ønsker at lære i praksis samt dybden, hvordan du kombinerer dit eget fagområde med den nyeste forskningsbaserede viden om Emotionelle Kundetyper®.

Det er især relevant, hvis du er selvstændig, ansat på bureau eller medarbejder inden for markedsføring, kommunikation, salg, rådgivning, undervisning eller produktudvikling – f.eks. med grafik, fotografi, tekstforfatning, design, kommunikationsrådgivning, forretningsudvikling, konceptudvikling, strategi, webdesign eller SoMe. 

Dit udbytte:

Uddannelsen er relevant for dig, der arbejder professionelt med markedsføring

På uddannelsen får du:

Undervisnings materialer på kundetupeuddanelsen

Undervisningsmateriale til uddannelsen.

Pris & Datoer

Du er meget velkommen til at skrive til os på kontakt@kundetyper.dk eller ringe på 71 74 75 33, hvis du har spørgsmål.

Udtalelser fra tidligere studerende på kundetypeuddannelsen:

“Alene mens vi var i gang med kundetypeuddannelsen solgte jeg for over 86.000 kr., som direkte kan tilskrives uddannelsen og min ekspertviden om kundetyper.”

“I dag bruger jeg kundetyperne som et værktøj, og der er ingen af mine kunder, der slipper udenom. For design er et fag, hvor man nogle gange mangler et sprog og nogle fakta i forhold til de rigtige beslutninger.”

“Det er en kæmpe guldgrube af operationelle værktøjer og nyttig viden, som bliver formidlet på en lettilgængelig og “lige ud ad landevejen”-facon.”

“Den dybdegående viden om emotionelle kundetyper har bl.a. resulteret i, at en af mine kunder, der tidligere har haft svært ved at sælge, nu har udsolgt frem til sommer takket være ændret kommunikation til én kundetype – og de har halveret deres annoncebudget til næste år.”

“Jeg vil anbefale kundetypeuddannelsen til folk, som på en eller anden måde arbejder med andres markedsføring, formidling eller øvrig kommunikation.”

Morten har været på kursus

Morten Vind-Visby
Indehaver
Nordens OSTEOPATI

“Kundetypeuddannelsen har givet mig grundig indsigt i, hvordan vi kan levere tingene til vores kundetype, og hvilke metoder og redskaber vi skal trække på for at rykke kunderne derhen, hvor vi kan hjælpe dem bedst muligt.”

Få mere at vide om uddannelsen

få tilsendt

fysisk materiale om uddannelsen

Info-møde

deltag online

Næste informationsmøde om Kundetypeuddannelsen er d.19/1 kl 13.00-14.30.

Her gennemgår vi alle de praktiske detaljer omkring uddannelsen.

Scroll til toppen
LOMMEBOGEN_Emotionelle-Kundetyper_kvadrat
Så er Kundetypebogen udkommet
Tilmeld dig nyhedsbrevet  
Lær mere om kundetyper
rød gul blå grøn kundetype

Hold dig samtidigt opdateret om aktuelle kampagner, nyheder mm.