KOMPETENCEUDVIKLINGSFORLØB | JOBSØGENDE

Er du jobsøgende? Med dette kundetypeforløb kan du adskille dig fra de andre ansøgere ved at få bevis på, at du har opdateret dine faglige kompetencer med det forskningsbaserede, praktiske og jordnære segmenteringsværktøj Emotionelle Kundetyper®️. 

NB: Vi er ikke på Positivlisten – men du kan undersøge om du kan få det skrevet i din Jobplan.

Kundetypeuddannelsen
Underviseraftale Kundetyper

Et individuelt kundetypeforløb er for dig:

Et overblik over
forløbet

kundetyper til virksomhedejere
Sådan afvikles kundetypeforløbet

Uge 1 starter med et fysisk opstartsmøde på vores kontor i Aalborg. Her vil du få udleveret alt fysisk og online undervisningsmateriale samt få forklaret alt det praktiske på forløbet. Herunder hvornår der er selvstudie, onlinemøder samt deadlines for de 5 hjemmeopgaver.

kundetyper_onlinekursus1000
Online materiale

Du får adgang til en online læringsplatform med bla. teorien bag kundetyperne, 1.000 siders arbejdsbøger og 24 timers professionelt optaget videokursus, som skal ses på egen hånd. På platformen finder du yderligere et omfattende casebibliotek med eksempelvis nyhedsbreve, content, annoncer, hjemmesider, emballager, events, videoer osv.

kundetyper_arbejdsmappe1000
Fysisk materiale

Du modtager 4 fysiske 230 siders arbejdsbøger om kundetyperne, hvor du får et grundigt indblik i kundetypens behov, motivation og præference. Arbejdsbøgerne indeholder skabeloner, tjeklister, inspiration til grafisk layout, sociale medier, tekster mv. Herudover får du en teorimappe.

kundetype_support1000
1:1 videomøder

I uge 2, 3, 4, 5 og 6 afholdes videomøder med din underviser. Her kan du få svar på dine spørgsmål samt få feedback på dine hjemmeopgaver. Det er også her, der vil være mulighed for ekstraundervisning, hvis det er nødvendigt. Møderne varer typisk 60-90 minutter og optages til dig – til evt. senere brug.

kundetyper til grafiske designere
Hjemmeopgaverne

Du har selv indflydelse på dine hjemmeopgaver. Det vigtigste er, at du får vist os, at du formår at kombinere din nye viden med dit eget fag. Du kan dog også vælge at skrive og aflevere konkrete ansøgninger, som du ønsker feedback på ud fra kundetyperne.

Kundetype_tilfredshedsgaranti1000
Kursusbevis

Forløbet afsluttes med et kursusbevis – som du kan bruge til at adskille dig blandt de andre jobansøgere i bunken.

Kursusbeviset giver dig endvidere evig adgang til undervisningsmaterialet samt tilladelse til at anvende metoden i den virksomhed, hvor du bliver ansat.

Hvad indeholder kundetypeforløbet helt konkret?

Sådan bliver det efter dit kundetypeforløb

Med din dybt psykologiske indsigt i kundetypernes grundlæggende motivation og præference kan du tilrettelægge salgsfremmende markedsføringsindsatser på et sikkert og velargumenteret grundlag.

Folk lytter til dig – fordi du er en superbruger. 

Kundetypeforløbet  giver dig kompetencerne til at arbejde med Emotionelle Kundetyper®

Hvem er
kundetypeforløbet til?

Kundetypeforløbet er en overbygning for dig, som er jobsøgende, og som allerede har en uddannelse eller erfaring indenfor salg eller markedsføring og ønsker at lære, hvordan du helt specifikt kombinerer dit eget fagområde med den nyeste forskningsbaserede viden om Emotionelle Kundetyper®.

Det er især relevant, hvis du søger job som grafiker, fotograf, tekstforfatter, kommunikationsrådgiver, underviser, konsulent, forretningsudvikler, konceptudvikler, strateg, webdesigner eller SoMe specialist.

arbejdsbøger emotionelle kundetyper

De 4 arbejdsbøger er en del af undervisningsmaterialet.

Tid og pris

Kundetypeforløbet giver adgang til Kundetypeuddannelsen til særpris

Med et gennemført kundetypeforløb har du mulighed for at tilmelde dig Kundetypeuddannelsen på et senere tidspunkt. I så fald vil du opnå en rabat på 25.000 kr. + moms – og kan betale resten i 40 månedlige rater á 1.000 kr. + moms.

Scroll to Top