Kundetypekursus

Dette segmenteringskursus giver dig de præcise svar på hvilke markedsføringsindsatser, der giver dig flere og mere loyale kunder.

F.eks. hvilke ord, din kundetype finder mest attraktive – og hvordan hjemmesiden skal se ud.

Kurset er for dig, der ønsker:

 1. at finde din unikke berettigelse i markedet
 2. at få defineret en tydelig markedsføringsstrategi.
 3. at spare tid og penge på markedsføringsindsatsen.
 4. at få adgang til retningslinjer og skabeloner til den valgte kundetype.
 5. undervisning der fungerer i en travl hverdag.
 6. casebaseret, konkret og lavpraktisk undervisning.

Kundetypekurset

er relevant, hvis du vil

Sådan foregår KURSET helt lavpraktisk:

På kurset lærer du bl.a.:

Du lærer kort sagt dine kunder indgående at kende
– og derfor kan du sælgere mere til dem.

Det siger nogle af vores kursister

“Du kommer til at få et solidt, sikkert materiale, der kan bruges igen og igen. Det var et lærerigt og tempofyldt onlinekursus. Masser af input og viden, fedt at kunne gå tilbage i både bog og videoer”

“Med onlinekursets operationelle værktøjer, gode råd og spørgsmål til din markedsføring er det gennemtænkt, tydelig og klar kommunikation der er nemt at overskue, som jeg derfor kun kan anbefale”.

“Onlinekurset er en kæmpe guldgrube af operationelle værktøjer og nyttig viden, som bliver formidlet på en lettilgængelig og “lige ud ad landevejen”-facon.”

”Kvaliteten af materialet er virkelig høj, og det var meget nemt af forstå et ellers hidtil komplekst emne.” 

“Det er superlet at arbejde med i en travl hverdag. Faktisk bliver jeg næsten holdt i hånden gennem hele kurset. Hvis jeg kunne give det, fik kurset 100 stjerner”. 

peter junker

Peter Junker
Indehaver
Email Driven Marketing

“Hvis man har et ønske om at forstå, hvad god markedsføring bygger på, så er det absolut et must, at man har indblik i de Emotionelle Kundetyper”.

”Jeg har både fået en indføring i et solidt teoretiske fundament og omsætningsbare redskaber, som er direkte anvendelige i forhold til mit eget videre arbejde med kundetyper og kommunikation.”

“Jeg elsker materialerne om kundetyper. Det er let at gå til og har sparet mig for masser af tid i min markedsføring, da jeg nu har fået en tydelig vejledning at gå efter og ikke længere behøver at prøve mig frem for at se, hvad der virker”.

”Materialet er virkelig gennemarbejdet og nemt at overskue. Derudover får man mulighed for at stille spørgsmål og få feedback både fra andre og fra Jannie og Sanne.”

 

Få adgang nu

Lær mere om dine kunders behov, motivationsfaktorer, præferencer, indvendinger mm.

Start dit abonnement allerede i dag.

KURSUS

1 person pr. måned

OBS! INTROPRIS* KUN

DKK
500

Pr. måned | eksl. moms
ABONNEMENT
Ingen binding

Kursus

1 person pr. år

DKK
5.000

Pr. år | eksl. moms
ABONNEMENT
Ingen binding

I tvivl?

Afklaringssamtale

 

Bliv uforpligtende ringet op af en kundetypespecialist, så du kan stille og få besvaret dine spørgsmål.

Send os en mail, så vi kan aftale et telefonmøde.

OBS! INTROPRIS* KUN

Gratis

Uforpligtende

Find svar på dit spørgsmål her:

Vi ønsker kun tilfredse kunder
- derfor er det en god idé at læse herunder, hvad du kan forvente som Kursist.

Du vælger selv hvornår vi skal trække dine penge:

Vi trækker pengene på dén dag, hvor du har tilmeldt dig kurset, og så kører det via abonnement. Betalingen sker fortløbende og automatisk via dit tilmeldte kort, indtil du ønsker at opsige aftalen (når som helst). Dette kan dog justeres, hvis du har et specifikt behov og derfor gerne vil trækkes på et bestemt tidspunkt. Bare kontakt os på kontakt@kundetyper.dk.

Desværre ikke ved månedsabonnement, men gerne ved årsabonnement.

Alt undervisningsmateriale befinder sig på en online læringsplatform, som er opsat til automatisk at servicere dig med bla.:

 • login-informationer

 • bookinglink

 • invitationer til det ugentlige live-kursus samt live-chatten

 • nye opdateringer 

 • månedlig fakturering 

Det er også her du selv kan opdatere dine oplysninger samt opsige dit abonnement.

Alt dette kan vi ikke styre manuelt, hvis prisen skal holdes nede. Men vælger du istedet et årsabonnement, kan det godt lade sig gøre, hvis du kontakter os på kontakt@kundetyper.dk 

Hvad hvert kapitel indeholder ser du, når du tilmelder dig men:

På KURSUS får du adgang til et af de 4 grundkurser om kundetyper. Hvert grundkursus er overskueligt struktureret, så det er let at navigere rundt og finde præcis det materiale, som du mangler. Der er endvidere en gennemtænkt og enkel struktur i alt materialet. Se de 4 indholdsfortegnelser ved at forstørre billederne herunder:

Ovennævnte er indholdsfortegnelserne fra grundkurset. Herudover kommer der et nyt kursus hver uge.

Du modtager omgående en mail om alt det praktiske:
 1. Du starter med at booke en velkomstsamtale, så du får styr på det praktiske, og vi kan åbne for det relevante kursusmateriale (dvs. enten rødt, gult, blåt eller grønt grundkursus). Dermed får du alt, hvad du skal bruge af skabeloner, tjeklister, casegennemgange osv. Materialet kan ses samlet eller løbende, når du har tid (varigheden pr. emne er fra få minutter til cirka 45 minutter). Vi anbefaler, at du åbner både video og den online arbejdsbog samtidigt – i hver sin fane – så du får og bevarer overblikket hele vejen. 
 2. Dernæst modtager du et link til den 100-siders print selv-PDF med de opgaver, du skal igennem, hvis du vil rette hele din markedsføring til efter kundetypen. 
 3. I et bonus-arkiv vil du bla. finde forslag til hvordan du optimalt gennemgår arbejdsopgaverne, selvom du har travlt. Opgaverne er altid sammensat, så du kan nå igennem dem på én time pr. uge. 
 4. Herefter arbejder du dig trin-for-trin igennem arbejdsbogens anvisninger. Den er opbygget således, at du let kan dykke ned i præcis den opgave, du sidder med lige nu. Ved at følge anvisningerne sikrer du at komme helt til bunds i hver opgave – og at du altid har overblikket.  
 5. Efter 3 måneders abonnement begynder du at modtage løbende opdateringer om kundetypen, og du bliver også inviteret ind i et ERFA-forum (på Facebook). Derinde møder du medlemmer med samme kundetype og som følger samme materiale. Her kan du dele dit tilrettede markedsføringsmateriale og få feedback fra os, uddannede indenfor Emotionelle Kundetyper® samt øvrige medlemmer. Dermed sikrer du, at slutresultatet bliver optimalt. F.eks. kan du få feedback på nyhedsbrev, artikel, hjemmeside, produktidé, annonce, billeder, kampagner osv. i forummet.
 6. Hver tirsdag kl. 9 kan du deltage i et live online kursus om et aktuelt tema. Kurserne optages og kan til enhver tid genses på læringsplatformen.
 7. Hver torsdag fra kl. 13-14 kan du helt fortroligt og skriftligt stille os spørgsmål og få svar, så du kan komme videre.

For nogle bliver abonnementet et kort bekendtskab, imens de får styr på et par hængepartier ift. markedsføringen eller for at få bekræftet, at der er styr på alt. For andre bliver det et fast opslagsværk med tilknyttet feedbackteam – lidt som at have en dygtig chef, der lige kan godkende en markedsføringsindsats. 

KURSET er specifikt sammensat, så det passer til ansatte og selvstændige, som typisk skal udfylde mange forskellige roller i virksomheden.

Vi har sammensat et kursus, der guider og giver konkrete og praksisnære løsninger – uden at overvælde – og uden at du skal igennem noget, der er irrelevant for dig. Abonnementet og redskaberne er relevante for alle typer virksomheder (B2B, B2C og B2G), uanset kompetenceniveauet og størrelsen på markedsføringsbudgettet. Se det som din egen online marketingchef, der altid har den rette skabelon, en trin-for-trin guide og kan give konstruktiv feedback, velfortjent ros og svar på kundetyperelaterede spørgsmål. 

Det er først og fremmest vigtigt, at du ikke vælger kundetypen selv. Man skal have gennemgået 1/2 års uddannelse, for at kunne (og må) dette.

Er du en enkeltmandsvirksomhed – eller en mindre virksomhed så kan vi klare en kundetyperådgivning telefonisk på 1/2 time. Du kan tilkøbe en sådan, når du bestiller kurset (til 750 kr. + moms).

Er du ansat i en mellemstor til større virksomhed, fra en organisation, kommune eller lignende, så kræver det mindst en times onlinemøde. Skriv til kontakt@kundetyper.dk for at få en pris samt booke et sådant.

Har du et nyt produkt, en ny virksomhed eller et nyt format (f.eks. et abonnement), som endnu ikke er færdigudviklet? Intet problem. Her kan du læse, hvordan vi alligevel kan hjælpe dig til at vælge kundetypen >>  

Scroll til toppen