ORDLISTE | LÆR AT BRUGE DE RIGTIGE ORD

Tekstforfatterens ordliste 2023/2024

Ordlisten er udviklet specifikt til dig, der skriver tekster til hjemmesider, brochurer, SoMe-content, nyhedsbreve, annoncer, blogindlæg, artikler, skilte, emballager, søgemaskineoptimering, tilbud, bøger, undervisningsmateriale og landingpages mm.

Husk at du har fuld tilfredshedsgaranti.

Køb ordlisten fordi du:

Hvem er det særligt relevant for?

Ordlisterne er praktiske online opslagsværk, der er nemme at anvende i hverdagen.

Tilgå dem overalt- via computer eller app.

Især dig, der er:

Find svar på dit spørgsmål her:

Der kommer en opdateret ordliste hvert år, og den næste udkommer i januar 2024. Som udgangspunkt sker der ikke omfattende ændringer i den gule, den blå og den grønne ordliste. De har derfor som minimum en holdbarhed på ét år, men i praksis er det meget længere.

Hvis du derimod køber den røde ordliste, vil der formentlig være sket en meget stor udskiftning af ord. Der vil således være ord, som vi bruger i dag, der vil være decideret afskrækkende for den røde kundetype om et år.

Det er meget enkelt:

  1. KØB: Læg den ønskede “ordliste” i kurven og betal.
  2. MODTAG: Du får omgående tilsendt en mail med login-oplysninger.
  3. BRUG: Du kan nu logge ind via computer eller appen og se de online lister fordelt på tillægsord, navneord, udsagnsord m.m. 

Hvis du arbejder professionelt med tekster, og har mange forskellige kunder, så vil vi anbefale dig at købe alle fire ordlister (du betaler kun for tre). Hvis du arbejder med markedsføring internt i en virksomhed, så vil vi anbefale dig kun at købe den ordliste, som I generelt målretter jeres markedsføring mod. 

Du har 100% tilfredsgaranti på ordlisterne. Hvis du ikke er tilfreds, fordi den/de ikke var, som du forventede, så kan du få pengene retur indenfor 30 dage ved at kontakte os på kontakt@kundetyper.dk.

Scroll to Top