POTENTIALERAPPORT | SKAB VÆRDI MED JERES DATA

Få et stærkere brand og flere loyale kunder

– for jer, der vil vide hvilke markedsføringsindsatser, der helt specifikt ville fremkalde stærkere følelser og mere ønsket kundeadfærd.

Med udgangspunkt i jeres data, en analyse af de nuværende markedsføringsindsatser samt jeres emotionelle kundetype kortlægges præferencer, motivation og dermed jeres potentiale.

Det hele præsenteres i en Potentialerapport med konkrete, specifikke og lavpraktiske handlingsforslag og præsenteres for jeres team.

Bliv klogere på:

Bliv klogere på:

Lær hvad jeres kunder ønsker fra jer – og hvilke kanaler de ønsker at kommunikere med jer på.

Rådgiverteam:

Vi er alle godkendte rådgivere hos SMV:Digital.
Morten Kyvsgaard - marketing

Morten Kyvsgaard

Digital marketingspecialist

E-mail: mk@kundetyper.dk
Tlf.: 61 30 39 12

sanne_dollerup_kundetypeekspert
Ph.D Sanne Dollerup

Ekstern lektor, forsker og partner

E-mail: sd@kundetyper.dk
Tlf.: 31 66 54 39

Jannie Ilum Gade - grundlægger

Jannie Ilum Gade

Direktør, salgschef og partner

E-mail: jig@kundetyper.dk
Tlf.: 25 15 38 00

Sådan bliver processen

kommunikation
Opstartsmøde med jeres team

På dette halvdagsmøde får vi i fællesskab fastlagt/bekræftet jeres emotionelle kundetype. Herudover vil vi stille jer et hav af spørgsmål, så vi er sikre på, at vi forstår jer, jeres kunder, jeres marked, jeres udfordringer, jeres ambitioner – og jeres relevante erfaringer.

Sidst men ikke mindst får vi etableret adgang til alle relevante informationer/datakilder, som skal indgå i analysen. 

Vælg kundetype
Intern analysefase hos os

Minimum 3 specialister hos os vil i fællesskab analysere, kortlægge og beskrive jeres potentiale i et anvendeligt ‘hands-on’ format.

Vi baserer alle svar på de nyeste trends samt den forskningsbaserede viden om Emotionelle Kundetyper®. Dermed kan I være sikre på at få gennemarbejdede, uvildige og målrettede anbefalinger, som passer til netop jer.

kundetype_workshop_undervisere
Præsentation af Potentialerapporten

For at sikre at I får en langtidsholdbar løsning, vil rapporten blive præsenteret både skriftligt og mundtligt. Vi anbefaler, at alle relevante interessenter deltager til denne præsentation – herunder eventuelt jeres eksterne bureau, sælgerne, bestyrelsen eller lignende. I er velkommen til at optage præsentationen, så evt. senere ansatte kan videreføre indsatserne.

Få en samlet langsigtet marketingplan

Når alle trækker på samme hammel, kommer I hurtigere til det ønskede resultat.

Og I tiltrækker flere af de kunder, der ønsker præcis det, I kan levere.

Slip for:

Investering og eventuelle tilskud

Jeres investering i Potentialerapporten er 50.000 kr. + moms. Dette forløb kan evt. udvides til også at omfatte et andet konkret projekt (såsom hjemmesideoptimering) eller et decideret rådgivningsforløb hvor vi sparrer med jer i selve implementeringsfasen.

Betaling: 50% betales ifm. opstartsmødet og 50% betales 8 dage efter præsentation af Potentialerappporten.

Forhør jer hos jeres lokale erhvervsråd, hvis I ønsker at ansøge en SMV-pulje. I visse tilfælde kan hele beløbet finansieres via internt timeforbrug. I denne omgang kan der ansøges om 100.000 kr. den 18. marts 2024. Ansøgning kræver, at du sidder klar fra morgenstunden på selve dagen med alt forberedt, da pengene bliver fordelt ud fra først-til-mølle-princippet blandt de relevante ansøgere. Læs mere om puljen her >>.   

Scroll to Top