SEGMENTERINGSFORLØB | FOR JOBSØGENDE

Få et skræddersyet segmenteringsforløb

Med dette forløb får du bevis på, at du har opdateret dine faglige kompetencer med det forskningsbaserede, praktiske og jordnære segmenteringsværktøj Emotionelle Kundetyper®️

Forløbet er ikke på nogen Positivliste, men skal bevilliges via dit Jobcenter, som en del af din individuelle jobplan. Primære argument er at skille dig ud ift. andre ansøgere, fordi du kan anvende den nyeste forskningsbaserede segmenteringsmetode i praksis.

Kundetypeuddannelsen
Underviseraftale Kundetyper

Et segmenteringsforløb er for dig:

Et overblik over
forløbet

kundetyper til virksomhedejere
Sådan afvikles forløbet

Vi anbefaler at starte med et fysisk opstartsmøde på vores kontor i Aalborg. Her vil du få udleveret alt fysisk og online undervisnings-materiale samt få forklaret alt det praktiske på forløbet; herunder hvornår der er selvstudie, onlinemøder samt deadlines for de 5 hjemmeopgaver. NB: Mødet kan også afvikles online.

kundetyper_onlinekursus1000
Online materiale

Du får adgang til en online læringsplatform med bl.a. teorien bag kundetyperne, 1.000 siders arbejdsbøger og 40 timers professionelt optaget videokursus, som skal ses på egen hånd. På platformen finder du yderligere et omfattende casebibliotek med eksempelvis nyhedsbreve, content, annoncer, hjemmesider, emballager, events, videoer osv.

kundetyper_arbejdsmappe1000
Fysisk materiale

Du modtager 4 fysiske 230 siders arbejdsbøger om kundetyperne, hvor du får et grundigt indblik i kundetypens behov, motivation og præference. Arbejdsbøgerne indeholder skabeloner, tjeklister, inspiration til grafisk layout, sociale medier, tekster mv. Herudover får du en teorimappe.

kundetype_support1000
1:1 videomøder

Ved behov afholdes videomøder med din underviser (max 1 pr. uge). Her kan du få svar på dine spørgsmål samt få feedback på dine hjemmeopgaver. Det er også her, der vil være mulighed for ekstraundervisning, hvis det er nødvendigt. Møderne optages til dig – til evt. senere brug.

kundetyper til grafiske designere
Hjemmeopgaverne

Du har selv indflydelse på dine hjemmeopgaver. Det vigtigste er, at du får vist os, at du formår at kombinere din nye viden med dit eget fag. Du kan dog også vælge at skrive og aflevere konkrete kundeopgaver, som du ønsker feedback på ud fra kundetyperne.

Kundetype_tilfredshedsgaranti1000
Kursusbevis

Forløbet afsluttes med et kursusbevis – som du kan bruge til at adskille dig i branchen.

Kursusbeviset giver dig endvidere evig adgang til undervisnings-materialet samt tilladelse til at anvende metoden til at udføre dine arbejdsopgaver internt i en virksomhed, men IKKE til at rådgive og undervise eksternt.

Hvad indeholder segmenteringsforløbet helt konkret?

Sådan bliver det efter dit forløb

Med din dybt psykologiske indsigt i kundetypernes grundlæggende motivation og præference, kan du tilrettelægge salgsfremmende markedsføringsindsatser på et sikkert og velargumenteret grundlag.

Folk lytter til dig – fordi du er en superbruger. 

Segmenteringsforløbet  giver dig kompetencerne til at arbejde med Emotionelle Kundetyper®

Hvem er
Segmenteringsforløbet henvendt til?

Kundetypeforløbet er en overbygning for dig, der allerede har en uddannelse eller erfaring indenfor salg eller markedsføring og også ønsker at lære, hvordan du helt specifikt kombinerer dit eget fagområde med den nyeste forskningsbaserede viden om Emotionelle Kundetyper®.

Det er især relevant, hvis du har læst markedsføring eller kommunikation eller har arbejdet som marketingmedarbejder, grafiker, fotograf, tekstforfatter, kommunikationsrådgiver, underviser, konsulent, forretningsudvikler, konceptudvikler, webdesigner, strategi- eller SoMe-specialist.

arbejdsbøger emotionelle kundetyper

De 4 arbejdsbøger er en del af undervisningsmaterialet.

Tidsforbrug, pris og betaling

Segmenteringsforløbet giver delvist merit til Kundetypeuddannelsen

Pga. det meget store indholds- og undervisningsmaterialemæssige overlap, vil du med et gennemført segmenteringsforløb, have mulighed for at konvertere store dele heraf til onlineholdet på Kundetypeuddannelsen. I så fald vil du få modregnet 25.000 kr. + moms i prisen.

Kontakt os for en særaftale herom.

Scroll to Top