Anbefalet process for dig på mikrobudget

Ideelt for dig, der er iværksætter, studerende, jobsøgende, deltids-selvstændig, i praktik eller ligende og gerne vil nå virkelig langt for 2-3.000 kr. + moms.

1: Få rådgivning

Start med at booke 1/2 times telefonisk kundetyperådgivning, så vi sammen kan få konkretiseret hvem du lettest vil kunne gøre til en loyal og tilfreds kunde, indenfor de økonomiske og tidsmæssige rammer, du har.

Prisen er 1.500 kr. + moms.

NB: Det er aldrig for tidligt i dit forløb at booke denne rådgivning, men i sjældne tilfælde kan det ikke lade sig gøre at finde frem til et resultat. Skulle dette ske, så betaler du ikke for mødet. 

2: Tag et kursus

Dernæst anbefaler vi at du får langt et dybere kendskab til den valgte emotionelle kundetype, dvs. dét indkøbshumør dine markedsføringsindsatser skal fremme. Dét kan læres på en enkelt dag og du får adgang til det komplette grundkursus inklusiv en online arbejdsbog på 230 sider via et månedsabonnement .

Prisen er 1.000 kr. /mdr. + moms.

Der er NUL BINDING og det er muligt at sige op med det samme, så du er sikker på at huske det.

3: Tilvælg redskaber

Med hjælperedskaber såsom ordlisten, farveguiden eller AI Kundetype- validatoren er du godt klædt på til at arbejde målrettet med specifikke indsatser såsom tekstforfatning eller valg af farver til logo, hjemmesiden og SoMe-content.

Priser fra 99 kr/mdr.-800 kr. + moms.

 

Scroll to Top