De fleste virksomheder saboterer
deres eget salg med en af disse to fejl

- oftest uden at opdage det

Fejl 1:
Narcisistisk markedsføring

– dvs. markedsføring, man selv kan lide.

Fejl 2:
Slesk markedsføring

 – dvs. markedsføring, der alene bygger på data.

Hør forsker Sanne Dollerup fortælle hvorfor dét er problematisk i videoen og klik evt. herover på 'Gratis' , hvor du kan tilmelde dig et webinar for at få en uddybning og se en konkret case.
Kilde: Som led i medgrundlægger Sanne Dollerups Ph.d.-afhandling om hvorfor vi køber, analyserede hun under et ophold i 2014 på University of Edmonton mere end 1400 internationale brands. 95,04 % heraf begik mindst én af ovennævnte fejl. Siden har vi i Institut for Kundetyper analyseret yderligere godt 1600 danske cases inden for vidt forskellige brancher, og denne analyse har affødt samme resultat.

Sådan kommer du igang med kundetyperne

Vælg det format, der matcher dit vidensbehov: I nyhedsbrevet bliver du introduceret for kundetyperne, som Basis-abonnent får du selv redskaberne til at arbejde internt med egen opgaveløsning, og som uddannet kan du endvidere hjælpe andre professionelt med kundetyperedskaberne.

GRATIS

ABONNEMENT

ABONNEMENT

Vi har samlet en lang række gratis ressourcer på ‘gratis-siden’ – bla:

UDVIDET

For dig der er:

Marketing professionel

– uden for marketing-branchen 

– For dig, der er ansat eller hjælper andre med at markedsføre og sælge deres ydelser og produkter, anbefaler vi UDVIDET forløb

DKK
1.200

PR. MÅNED | EKSKL. MOMS
INGEN BINDING

BASIS

FOR DIG DER ER:


SELVSTÆNDIG

– UDEN FOR MARKETING-BRANCHEN 

– For dig, der markedsfører og sælger dine egne ydelser og pro- dukter, anbefaler vi BASIS forløb

DKK
500

PR. MÅNED | EKSKL. MOMS
INGEN BINDING

Spar tid - lær at træffe sikre beslutninger fra starten

Emotionelle Kundetyper® er en forskningsbaseret metode, til at skabe et stærkt ensartet brand – og give flere tilfredse og loyale kunder.

Metoden giver dig konkrete skabeloner, tjeklister, ordlister og trin-for-trin guides til at sikre, at I undgår fejl i jeres markedsføring. Og så I slipper for at skulle lave om igen og igen.

Virker i alle brancher (B2B, B2C og B2G), fordi den bygger på viden om hvorfor mennesker køber.

online kursus læringsplatformen

Forskning viser, at under 10 % af en købsbeslutning er baseret på bevidste argumenter

Når en kunde vælger at købe noget, så er mindst 90 % af beslutningen baseret på ubevidste, gode fornemmelser. Udfordringen opstår ved, at det højest er 10 % af beslutningen, der er baseret på bevidste argumenter såsom pris, kvalitet, produktudvalg og levering.

Emotionelle Kundetyper® er en videnskabelig metode, der opdeler kunders købsbeslutninger i fire emotionelle kundetypesegmenter.

Institut for Kundetypers metode, Emotionelle Kundetyper®, baserer sig på fire emotionelle responssystemer, som kan fremkaldes i en købssituation. Vejen til at sælge mere og få flere loyale kunder er derfor at forstå, hvilket responssystem der er aktiveret, lige når jeres kunder køber noget af jer. NB: De fleste af os har alle fire responssystemer, men et eller flere er mere dominante og er derfor lettere at fremkalde via bestemte omgivelser, adfærd, ord, billeder, lyde mv., hvis man ved, hvordan responssystemet aktiveres.

Med andre ord: Hvis I kender jeres emotionelle kundetype, kan I målrette og ensarte jeres kommunikation, så I rammer det rigtige responssystem – hver gang. Dét vil give jer et stærkt og konsekvent brand og flere tilfredse og loyale kunder.

det emotionelle landkort

Aktivering af responssystemet

kundetype rød

Den Røde Kundetypes responssystem bliver aktiveret af frihed – eksempelvis via mange og spændende valgmuligheder

kundetype gul

Den Gule Kundetype responssystem bliver aktiveret af omsorg – eksempelvis via en personlig relation til afsender af et budskab.

kundetype blå

Den Blå Kundetypes responssystem bliver aktiveret af kontrol – eksempelvis ved at få en overbevisende demonstration af det forventede udbytte.

kundetype grøn

Den Grønne Kundetypes responssystem bliver aktiveret af tryghed – eksempelvis ved at få et grundigt indblik i købsprocessen.

Langt de fleste virksomheder saboterer deres eget salg – uden at opdage det

DET GØR DE FOR EKSEMPEL VED AT:

Som led i medgrundlægger Sanne Dollerups Ph.d.-afhandling om hvorfor vi køber, analyserede hun under et ophold i 2014 på University of Edmonton mere end 1400 internationale brands. 95,04 % heraf begik mindst én af ovennævnte fejl. Siden har vi i Institut for Kundetyper analyseret yderligere omkring 1600 danske cases inden for vidt forskellige brancher, og denne analyse har affødt samme resultat. 

Bliv klogere på kundetyperne

Vælg det format, der matcher dit vidensbehov: I nyhedsbrevet bliver du introduceret for kundetyperne, som abonnent får du selv redskaberne til at arbejde internt med egen opgaveløsning, og som uddannet kan du endvidere hjælpe andre professionelt med kundetyperedskaberne.

mere viden om Emotionelle Kundetyper

Nyhedsbrev

INFORMATION

Måneds

Abonnement

DKK
1.200

Pr. måned | eksKl. moms
INGEN BINDING

Kundetype

Uddannelse

DKK
65.000

IALT | eksKl. moms
KAN BETALES I 10 RATER
Scroll til toppen